2018 ve 2019 Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (Student Mobility for Studies) ve Öğrenci Staj Hareketliliği (Student Mobility for Placement) başvuruları başladı. Bu kapsamda yurtdışınagitmek isteyen öğrencilerimiz, aşağıda yer alan ilan metinlerinden başvuru şartlarına ve başvuru için gerekli evraklara ulaşabilirler.

Önemli Not: 25 Nisan 2018 Çarşamba saat 15:00’de Rektörlük Binası, Konferans Salonunda “Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirilecektir. İlgilenen öğrencilerin toplantıya katılması önemlidir.

2018-2019 Erasmus+ Öğrenim Hareketlilik Başvuru detaylarını görüntülemek için tıklayınız

2018-2019 Erasmus+ Staj Hareketlilik Başvuru detaylarını görüntülemek için tıklayınız

Erasmus Plus Hareketlilik Başvuru Formunu görüntülemek için tıklayınız